Beoordelingen van La Mama Winschoten

Recente recensies

4.0
D
17 januari 2022
D
14 januari 2022

Super lekker eten alleen moesten meer dan 1.5 uur wachten op de bestelling

Liset Deijl
29 december 2021

1 uur na de betaalde bestelling gebeld hoe laat de pizza’s zouden komen. In zeer gebrekkig Nederlands te woord gestaan dat ze onderweg waren. Na nog een half uur gewacht te hebben weer gebeld maar antwoord apparaat ervoor. Dit nog 3 keer geprobeerd maar nog steeds een antwoord apparaat met tekst dat ze niet bereikbaar waren. Mijn man is toen zelf er naar toe gereden. De pizza s waren nog niet gebakken. Na 3 uur pizza gegeten maar de lol was er wel vanaf. Hier bestellen we nooit weer.

Harriet
12 december 2021

Geen eten ontvangen zaterdag. Aangifte gedaan zodat ik geld terug krijg!

Dicky den Boef
12 december 2021

Wij hebben de bestelling niet ontvangen. Ik ga er van uit dat het bedrag word teruggestort.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ellen
11 december 2021

Geen pizza’s ontvangen! De zaak was gesloten, terwijl op de website te lezen is dat deze Pizzaria gewoon open is voor afhalen en bezorgen. We hebben 2, 5 uur gewacht ........ echt heel erg balen!

Klok
24 november 2021

Bezorging was 30 min te laat en dat dan nog maar op een dinsdag avond, pizza was verder ook niet echt heel warm meer..

Ik
2 november 2021

Eten werd te laat geleverd, was niet gemaakt zoals besteld. Er zaten ingrediënten in waarvan vermeld was dat die er niet in mochten.

Annelies Thölken
16 oktober 2021

Voor de 2e keer nu weer wat laten bezorgen. Alles duidelijk, de tijd en het bestelde klopten. Heerlijk warm bezorgd. Vriendelijke bezorger. Duidelijk met bevestiging via de mail. We zijn erg, erg tevreden, het enige wat we jammer vinden, dat er geen gebakken aardappeltjes( bijv.wedges) ipv patat er bij zit. Patat is wel lekker, maar te veel en gebakken aardappeltjes kan je later nog eens opbakken. En het geleverde is ruime hoeveelheid. Teveel voor 1x. Maar lekker en heet. Top top alles bijelkaar. Bedankt tot een volgende keer.

Annelies Thölken
9 september 2021

We kenden mama mia eerst in Diever. Op camping paar keer besteld. Prima, lekker, genoeg, verse salade er bij. Heet bezorgd. Vriendelijk. Nu in Winschoten ook geprobeerd voor 4 personen. Spareribs kip schotel speciaal. Hier zit frites erbij. In Diever gebakken aardappels. Vonden wij iets lekkerder aardappels. Misschien een keuze maken? Bij sommige nrs stond een keuze te maken, lukte echter niet, jammer. Vandaag 16.00u bezorging, kon je wel weten dat dat wat later werd ivm begintijd van jullie. Maar echt lekker en gratis blj bl. drinken.bezorger bracht het eten op onze buitenplekje achter flat, bedankt!!!! Dus een volgende keer weer. Bedankt.

Onbekend
3 september 2021

Half uur te laat met bezorgen al 3 keer gebeurt

Bianca
25 augustus 2021

2 uur en een kwartier gewacht op onze bestelling! En dan is het ook nog niet echt lekker. Als je het te druk hebt kun je misschien beter nee verkopen dan dit te laten gebeuren. 2 blikjes fris kunnen dat niet goedmaken.....

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

marchien De Maar-Hogenkamp
5 augustus 2021

We bestellen elke x een ander nr en het is iedere x weer top

De Ruijter
26 juli 2021

Het was heel erg lekker! Top!

Baas
13 juli 2021

Op tijd ontvangen, was goed op temperatuur en heerlijk van smaak. Meer dan voldoende wat betreft de grootte van de portie.

Liselotte haan
25 juni 2021

Altijd goed Helaas vandaag een tegenvaller pizza koud Stokbrood enorm hard En de knoflook ontbrak

H G
19 juni 2021

Heerlijk gegeten en precies op tijd bezorgd.

Elly
11 juni 2021

Heerlijke pizza! De eigenaar is ook heel vriendelijk.

H. Wielinga
30 mei 2021

Ik kreeg niet de pizza die ik besteld had (van 13 euro), maar een simpele Margherita, waar later vier olijven en twee cherrytomaatjes en een paar plakjes salami opgegooid waren. Het geheel was weer in de oven gegooid wat resulteerde in taaie salami. Mama erover gebeld en ik zou teruggebeld worden. Al wat kwam, een telefoontje was er niet bij. Nu had ik telefonisch tot een akkoord willen komen. In plaats daarvan deze review. Ik koop niet weer bij La Mama en ik raad ook niemand aan dit te doen. Er zijn veel betere pizzas in Winschoten te krijgen.

Hulsebos
22 mei 2021

Bestelling zou om 18.50 bezorgd worden, om 20,30 uur zelf naar Winschoten gereden omdat ze telefonisch niet bereikbaar waren, 1,50€ betaald voor extra ham wat er helemaal niet op zat, geen excuus gekregen dit doen we dus niet weer..

Baas
18 mei 2021

Eten was van goede kwaliteit en niet kinderachtig qua portie en warmte. Alles netjes gedaan.

Chan
14 mei 2021

We hebben een uur gewacht op onze pizza’s, 13 keer gebeld maar helaas niks.... geen gehoor... wel betaald!! Geen pizza’s, geen avondeten en 3 verdrietige kids!

Annet
13 mei 2021

Heel bijzonder... Vanavond de spareribs online besteld want het was immers spareribdag, orderbevestiging enz. gehad en al betaald via ideal...komen we onze bestelling halen zijn jullie 2 dagen gesloten??? Hoe is dit mogelijk, er gaat iets niet helemaal goed denk. Hoop dat jullie even contact opnemen om het geld terug te storten, jullie zijn niet telefonisch of per mail bereikbaar...graag tot horens

Mulder
6 mei 2021
Pernille
27 april 2021

Heerlijke pasta en vriendelijke benadering van het personeel. Echt super! Tot gauw.

Yvonne van der Laan
18 april 2021

We moesten 2 uur wachten op onze bestelling. En sommige ingrediënten ontbraken waar je wel voor betaalt. We werden afgescheept met 2 blikjes frisdrank, waar we niets mee konden, want we drinken geen koolzuurhoudende drank. Avond naar de kl.. Nooit weer bij La Mama!!!

Adrian Bond
2 april 2021

Tasty and good value.

marian
27 maart 2021

heerlijk eten en supersnelle bezorging!

Liselotte haan
24 maart 2021

Makkelijk overzicht om snel te bestellen Duidelijk alles aangegeven Snel mail met de geschatte levertijd Ze waren er zelfs sneller dan verwacht Super bezorging en super eten Voor.ons de eerste maar niet de laatste bestelling

Mevr. Esko
22 maart 2021

Het eten was heerlijk. Goed verzorgd en ook nog 2 blikjes frisdrank erbij. Was niet de eerste keer dat ik hier heb besteld en zal ook zeker niet de laatste keer zijn. Dikke duim.

Wijenberg
21 maart 2021

Op tijd bezorgd, goede kwaliteit en gratis drankjes gekregen. Goeie service!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Thomas
13 maart 2021

Bestelling werd veel te laat bezorgd. Na bezorging werd er niet gecommuniceerd dat het was afgeleverd bij het hotel wat resulteerde in koud eten. Personeel was niet vriendelijk met contact opnemen en gooide de telefoon er zomaar op. Geen aanrader

marga de maar
4 maart 2021

We hebben weer gesmuld van de pizza met shoarma .

Helen
20 februari 2021

Heerlijk eten , snel bezorgd echt top!!!

J. Staats
17 februari 2021
Margriet Dolfing
14 februari 2021

Het eten was prima. Ik had alleen een spaghetti bolognese voor een kind besteld en een lamachum met Döner gekregen. Dat was niet zo praktisch. Maar het eten zelf was van goede kwaliteit en de bezorging was prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Silvia
6 februari 2021

In de mail stond dat de bestelling om 19.50 uur bezorgt zou worden, de pizza was er om 19.20 uur, met een mededeling dat er een aantal ingrediënten niet op de pizza zaten. 5 van de toppings die ik had besteld zaten er niet op. Daardoor was het een karig belegde pizza met weinig smaak. Ik werd afgescheept met een blikje cola... zeer slechte service, terwijl ik 2 x eerder een bestelling heb gedaan, die prima was. Erg jammer!

Arwin
6 januari 2021

Op dinsdag om 20:55 besteld en dag later nog niets ontvangen.

Marcel van Aalst
22 december 2020

Besteld om 17.05...bevestiging bezorging rond 18.10.. Om 18.25 heb ik maar eens gebeld. Kreeg geen concreet antwoord wanneer ons eten nu zou komen. Ben er maar heen gereden..kreeg mail om 18.31 dat de bestelling onderweg was terwijl ik dus in de zaak stond en ze er nog aan moesten beginnen.. Uiteindelijk om 18.57 weg met de bestelling..nadat ik gevraagd had of alles erbij zat...kreeg voor troost 3 blikjes drinken mee en een excuus... Thuis gekomen bleek tot mijn verbazing dat het voorgerecht er niet bij was... Dit werd bezorgd 10 min nadat we het eten op hadden. Dit was de vierde x dat we meer dan 2 uur op een bestelling van LaMama moesten wachten.. Mijns inziens ga je zo niet met je klanten om.

marga de maar
28 november 2020

Het was weer heel lekker

Harriet
7 november 2020

Bestelling duurde een uur wat normaal is, toen werden we gebeld dat het nog een half uur duurde Ivm met drukte. OK geen probleem echter werd dit uiteindelijk nog een uur en was het vanaf bezorgen nog een half uur onderweg terwijl het maar 10 minuten auto rijden is. Bleek dat ze eerst elders ging bezorgen. Tot slot was het eten (kip droog) matig, pizza's uitgezonderd.

Van wijk
30 oktober 2020

Bestellen regelmatig bij la mama helaas was het deze keer minder vlees de spare ribs waren droog wat normaal bij la mama niet het geval is .

Jl
26 oktober 2020

Eten was veel te laat en niet echt warm meer. Bezorger was wel erg vriendelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Oedse van der Laan
1 oktober 2020

Heerlijke pizza's!! Goeie topping en lekkere bodem.

Adri
14 september 2020

Mijn eerste keer la Mama. en redelijk tevreden, hoeveelheid was voldoende maar de spareribs hadden smaakvoller mogen wezen, iets meer gezoet en de salade smaakvoller. Ik weet zo nog niet of ik hier iets weer zo bestellen, ligt eraan wat men met dit schrijven doet. maar de bezorging was perfect. Wel kreeg ik een mail waarin stond dat het om 18.45 zou worden geleverd, en de bezorger was er al om 17.45. Maar daar maak ik geen probleem van, omdat ik had aangegeven zo snel mogelijk. maar ervaar dit wel als n kleine slordigheid. Groet, Adri Udema.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Adrian Bond
9 september 2020

Food delivered on time and hot. Spaghetti Bolognese was delicious the spare ribs fantastic. Good sized portions, good value. When La Mama keeps up this standard will certainly order there again.

Petra
9 september 2020

Erg lekker en vrij snelle bezorging!! Voor herhaling vatbaar.

Eva
31 augustus 2020

Spareribs waren niet hot, broodjes waren deels zwart, lasagne proefde als een ovenpak van de supermarkt en de pizza was veel te dik belegen. Bovendien was de bezorgtijd 18:00 (stond in de mail) en zaten we om 19.15 eindelijk te eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Janine
27 augustus 2020

Heerlijke pasta Roma besteld!! Aanrader met tagliatelle doen!! :)

Aart bouman
22 augustus 2020

Pizza,'s pikant besteld en inderdaad ze waren pikant, superlekker. Gaan zeker nog een keer bestellen👌👍😊

Bond
21 augustus 2020

delivery on time as requested. Spare ribs were perfect, but the lasagne was on the dry side. No enough sauce. That is why only 4 stars. Last time we had the lasagne is was great.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ed
16 augustus 2020

Food was OK. Delivery took almost 2 hours (45 minutes late). My rating: Never again. (sorry)

van den Berg Greetje
15 augustus 2020

Kwaliteit goed Bezorging goed

H.
9 augustus 2020

De pizza’s waren erg lekker en royaal met kaas belegd. De bezorger ontzettend vriendelijk ook toen ik bijna vergat te betalen Hahahaha. De tijd van bezorging kan wel verbetering gebruiken. 1 uur en een kwartier.

dineke buurmeijer
7 augustus 2020

het eten was goed

Emiel
3 augustus 2020

Lekkere pizza's

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Johan Feikens
30 juli 2020

Lekkere spareribs, ruim voldoende vlees en patat. Zelf afgehaald en prima prijs (donderdagactie)

Jannie Vriesema
26 juli 2020

Goed eten voor een zachte prijs Tis voor herhaling vatbaar en oja de bezorging was ook goed en vriendelijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

marga de maar
23 juli 2020

De pizza was weer heerlijk goed warm en precies op de afgesproken tijd

Mar
4 juli 2020

Snel, warm en lekker!!!😊

Reactie van La Mama

Dankjewel

Vera
1 juli 2020

Ik vind de pizza erg tegenvallen. Verdeling qua ingrediënten kan beter, en er zaten enorme dikke stukken ui op, inclusief stukken ui die ik zelf weg zou gooien (kontjes).

T t
21 juni 2020

Salade was niet noemenswaardig, patat was de eerste keer koud. Na een half uur nieuwe patat maar die was erg gekruid. Spareribs waren lekker maar ik vond het niet erg veel voor een spareribs Extra schotel. Voor ons 1 keer maar niet weer

M de maarr
23 mei 2020

De pizza was heerlijk en prima sevice

MM&M
16 mei 2020

Jammer dat we ruim 2 uur hebben moeten wachten en, toen we er zelf achteraan belden, we niet duidelijk geïnformeerd werden over extra lange wachttijden. We hebben alle begrip voor de drukte, maar een levering ver na het aangekondigde tijdstip en ver na etenstijd vonden we echt te lang.

Vos
29 april 2020

Normaal erg tevreden. Pizza was echter niet heel lekker; ontzettend veel kaas en veel minder van de overige toppings gebruikt. Ik vind het belangrijk om juist nu gebruik te blijven maken van de horeca. Maar dan moet kwaliteit wel op peil blijven.

Sandra
26 april 2020

Super lekker !!!

Harriet
26 april 2020

Eten was heerlijk. Kip heerlijk mals. Kapsalon voortreffelijk. Bezorgtijd was precies zoals aangegeven.

Desiree
20 april 2020

Heerlijk eten, snel bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

H. Wierenga
20 april 2020

Smaak zo als altijd goed. Maar de pizzas waren niet echt warm meer. Zonde ervan

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

DK
9 april 2020

Prima pizza, lekker gevuld en ruim genoeg om stukje voor morgen over te houden.

Jan
31 maart 2020
Annelies van Vlodrop
26 maart 2020

Altijd lekker pizza's alleen de laatste keer de rucola erop vergeten maar daar smaakte hij niet minder om ;)

M.Korf
25 maart 2020

Bezorgen duurde heel erg lang, pizza’s kwamen pas een uur na geschatte bezoektijd. We hebben dus twee uur gewacht, in deze tijd wil ik ze er niet op beoordelen waarschijnlijk heel veel bestellingen? De pizza’s waren gelukkig nog warm maar de korst was taai. Ik had 2 dingen toegevoegd olijven en artisjok. Maar ik had geen artisjokken op de pizza jammer. Wanneer korst niet taai geweest was dan was t een lekkere pizza.

m de maar
21 maart 2020

lekker en goede kwaliteit bezorging op aangegeven tijd

Nadiem
13 maart 2020

Lamachun viel van ellende uit elkaar.. Bestelling was ruim een half uur te laat

leeuwerke
10 maart 2020

normaal altijd prima, deze x echter de spare ribs en de patat koud, jammer!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Noorderlicht
24 februari 2020
YK
23 februari 2020

Ik had een pizza met rucola besteld, maar toen ik hem kreeg zat er geen rucola op. Verder was die erg lekker!

Annelies van Vlodrop
21 februari 2020

Pizza en pasta laten bezorgen. s' middags online besteld en betaald. Bezorgtijd 18.00u aangegeven. Het kwam om 17.45u heel warm aan en het was heerlijk! Doen we zeker vaker! Echt een aanrader!

H. Wierenga
12 januari 2020

Om 5 uur besteld 2 min. Te laat hi. Prima gedaan

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Haan
28 december 2019
HF
20 december 2019
teun
15 december 2019

had verkeerde eten gekregen

Geerdsema
14 december 2019

De bestelling was een uur te laat. Kwam niet door de bezorging maar door de keuken. Kwart voor 6 besteld. Verwachte tijd tien voor 7 en uiteindelijk kwart voor 8 bezorgd . Spaghetti en tagliatelle besteld en alles met spaghetti geleverd. Kregen voor het lange wachten een sprite en een fanta. Werden 2 cola bezorgd . De smaak van het eten was goed maar de lol was er vanaf na een lange dag werken .

Jeroen
30 november 2019

Afspraak zou 18.00 uur bezorgd worden werd 19.00 uur niet ideaal met kleine kids pizza waren niet gesneden en pizza s waren koud en stukken waren aangebrand zwart

d van delden
26 november 2019

lekkere gevulde pizza eerste keer bestelt maar niet de laatste keer ook lasange was zeer goed goed eten dank

Geschiere
24 november 2019

Eten zou rond 10 over zeven bezorgd worden, bericht om 19.38 we zijn onderweg uiteindelijk werd om 20.05 het eten bezorgd en was toen ook al niet warm meer, bovendien was het erg waterig en slap geworden

henk
15 november 2019
teun
15 november 2019

alles goed

Hans Korte
16 juni 2019

Prima pizza's, rijkelijk belgd

Steenhuis
14 juni 2019

Vlotte levering, beste pizza’s van Winschoten eo

Ecker
10 juni 2019

Het eten was goed, reden 3 sterren was dat we 2x lahmacun kop speciaal hadden besteld, maar alleen de kip erop zat zonder champignons, paprika en ui. Bestelling was snel, reden 3 sterren was dat ze er een uur eerder waren dan de verwachte levertijd via de mail. Dat kan beter op elkaar afgestemd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Martijn
13 mei 2019

Was wederom top

Henk
3 mei 2019

Prima spareribs gehad

Anoniem
14 april 2019
Gea Vriesma
11 april 2019

Ik had voor het eerst de lam schotel en hij was echt heerlijk

Martijn
21 maart 2019

Alles was super!

jeroen
18 maart 2019
Tess Leeuwerke
25 februari 2019
Topelen
16 februari 2019

Wij vonden het erg lekker. De pizza's waren goed op temperatuur.

Janneke
31 december 2019

heerlijk gegeten! veel en enorm lekker !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Schaaf
26 augustus 2018

eigenlijk heel goed maar op 1 pizza zaten 2 zwarte haren.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Daniel
24 augustus 2018

Pizza's, spaghetti en calzone waren echt lekker! zeker weten een aanrader. Bezorger was ook nog eens ruim op tijd, echt top!

Richard
11 augustus 2018

Snelle service en bezorging, perfect en goed belegde pizza!!

Jan Heeres
6 augustus 2018

Pizza's goed van smaak en Keurig op tijd afgeleverd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Adrian Bond
28 juli 2018

Quality good (we would have liked a little more sauce). Volume okay and pizza bread and herb butter included was great. Reasonable price and quality. Delivery a little slow 1 hour.

Mark
27 juli 2018

Heerlijke, nog goed hete, pizza's en lekker vlot bezorgd door een zeer vriendelijke bezorger, ondanks de hitte. Top!

Zwart
18 juli 2018

Netjes alles warm bezorgd, een vriendelijke bezorger! Heerlijk eten, warm en vers!

Koning
16 juli 2018
berti
8 juli 2018

goede service, ook super broodjes met kruidenboter. eten was ook goed