Beoordelingen van La Mama Winschoten

Recente recensies van La Mama Winschoten

4 sterren na 87 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pasta en vriendelijke benadering van het personeel. Echt super! Tot gauw.

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We moesten 2 uur wachten op onze bestelling. En sommige ingrediënten ontbraken waar je wel voor betaalt. We werden afgescheept met 2 blikjes frisdrank, waar we niets mee konden, want we drinken geen koolzuurhoudende drank. Avond naar de kl.. Nooit weer bij La Mama!!!

, 02-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Tasty and good value.

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk eten en supersnelle bezorging!

, 24-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Makkelijk overzicht om snel te bestellen Duidelijk alles aangegeven Snel mail met de geschatte levertijd Ze waren er zelfs sneller dan verwacht Super bezorging en super eten Voor.ons de eerste maar niet de laatste bestelling

, 22-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk. Goed verzorgd en ook nog 2 blikjes frisdrank erbij. Was niet de eerste keer dat ik hier heb besteld en zal ook zeker niet de laatste keer zijn. Dikke duim.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd bezorgd, goede kwaliteit en gratis drankjes gekregen. Goeie service!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling werd veel te laat bezorgd. Na bezorging werd er niet gecommuniceerd dat het was afgeleverd bij het hotel wat resulteerde in koud eten. Personeel was niet vriendelijk met contact opnemen en gooide de telefoon er zomaar op. Geen aanrader

, 04-03-2021

Kwaliteit:

Rating

We hebben weer gesmuld van de pizza met shoarma .

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten , snel bezorgd echt top!!!

, 17-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was prima. Ik had alleen een spaghetti bolognese voor een kind besteld en een lamachum met Döner gekregen. Dat was niet zo praktisch. Maar het eten zelf was van goede kwaliteit en de bezorging was prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In de mail stond dat de bestelling om 19.50 uur bezorgt zou worden, de pizza was er om 19.20 uur, met een mededeling dat er een aantal ingrediënten niet op de pizza zaten. 5 van de toppings die ik had besteld zaten er niet op. Daardoor was het een karig belegde pizza met weinig smaak. Ik werd afgescheept met een blikje cola... zeer slechte service, terwijl ik 2 x eerder een bestelling heb gedaan, die prima was. Erg jammer!

, 06-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Op dinsdag om 20:55 besteld en dag later nog niets ontvangen.

, 22-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Besteld om 17.05...bevestiging bezorging rond 18.10.. Om 18.25 heb ik maar eens gebeld. Kreeg geen concreet antwoord wanneer ons eten nu zou komen. Ben er maar heen gereden..kreeg mail om 18.31 dat de bestelling onderweg was terwijl ik dus in de zaak stond en ze er nog aan moesten beginnen.. Uiteindelijk om 18.57 weg met de bestelling..nadat ik gevraagd had of alles erbij zat...kreeg voor troost 3 blikjes drinken mee en een excuus... Thuis gekomen bleek tot mijn verbazing dat het voorgerecht er niet bij was... Dit werd bezorgd 10 min nadat we het eten op hadden. Dit was de vierde x dat we meer dan 2 uur op een bestelling van LaMama moesten wachten.. Mijns inziens ga je zo niet met je klanten om.

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heel lekker

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling duurde een uur wat normaal is, toen werden we gebeld dat het nog een half uur duurde Ivm met drukte. OK geen probleem echter werd dit uiteindelijk nog een uur en was het vanaf bezorgen nog een half uur onderweg terwijl het maar 10 minuten auto rijden is. Bleek dat ze eerst elders ging bezorgen. Tot slot was het eten (kip droog) matig, pizza's uitgezonderd.

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestellen regelmatig bij la mama helaas was het deze keer minder vlees de spare ribs waren droog wat normaal bij la mama niet het geval is .

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was veel te laat en niet echt warm meer. Bezorger was wel erg vriendelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizza's!! Goeie topping en lekkere bodem.

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mijn eerste keer la Mama. en redelijk tevreden, hoeveelheid was voldoende maar de spareribs hadden smaakvoller mogen wezen, iets meer gezoet en de salade smaakvoller. Ik weet zo nog niet of ik hier iets weer zo bestellen, ligt eraan wat men met dit schrijven doet. maar de bezorging was perfect. Wel kreeg ik een mail waarin stond dat het om 18.45 zou worden geleverd, en de bezorger was er al om 17.45. Maar daar maak ik geen probleem van, omdat ik had aangegeven zo snel mogelijk. maar ervaar dit wel als n kleine slordigheid. Groet, Adri Udema.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Food delivered on time and hot. Spaghetti Bolognese was delicious the spare ribs fantastic. Good sized portions, good value. When La Mama keeps up this standard will certainly order there again.

, 09-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en vrij snelle bezorging!! Voor herhaling vatbaar.

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Spareribs waren niet hot, broodjes waren deels zwart, lasagne proefde als een ovenpak van de supermarkt en de pizza was veel te dik belegen. Bovendien was de bezorgtijd 18:00 (stond in de mail) en zaten we om 19.15 eindelijk te eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pasta Roma besteld!! Aanrader met tagliatelle doen!! :)

, 22-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza,'s pikant besteld en inderdaad ze waren pikant, superlekker. Gaan zeker nog een keer bestellen👌👍😊

, 21-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

delivery on time as requested. Spare ribs were perfect, but the lasagne was on the dry side. No enough sauce. That is why only 4 stars. Last time we had the lasagne is was great.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Food was OK. Delivery took almost 2 hours (45 minutes late). My rating: Never again. (sorry)

, 15-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit goed Bezorging goed

, 09-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza’s waren erg lekker en royaal met kaas belegd. De bezorger ontzettend vriendelijk ook toen ik bijna vergat te betalen Hahahaha. De tijd van bezorging kan wel verbetering gebruiken. 1 uur en een kwartier.

, 07-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het eten was goed

, 03-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza's

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere spareribs, ruim voldoende vlees en patat. Zelf afgehaald en prima prijs (donderdagactie)

, 26-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten voor een zachte prijs Tis voor herhaling vatbaar en oja de bezorging was ook goed en vriendelijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-07-2020

Kwaliteit:

Rating

De pizza was weer heerlijk goed warm en precies op de afgesproken tijd

, 04-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Snel, warm en lekker!!!😊

Reactie van La Mama:Dankjewel

, 01-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vind de pizza erg tegenvallen. Verdeling qua ingrediënten kan beter, en er zaten enorme dikke stukken ui op, inclusief stukken ui die ik zelf weg zou gooien (kontjes).

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Salade was niet noemenswaardig, patat was de eerste keer koud. Na een half uur nieuwe patat maar die was erg gekruid. Spareribs waren lekker maar ik vond het niet erg veel voor een spareribs Extra schotel. Voor ons 1 keer maar niet weer

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

De pizza was heerlijk en prima sevice

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer dat we ruim 2 uur hebben moeten wachten en, toen we er zelf achteraan belden, we niet duidelijk geïnformeerd werden over extra lange wachttijden. We hebben alle begrip voor de drukte, maar een levering ver na het aangekondigde tijdstip en ver na etenstijd vonden we echt te lang.

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal erg tevreden. Pizza was echter niet heel lekker; ontzettend veel kaas en veel minder van de overige toppings gebruikt. Ik vind het belangrijk om juist nu gebruik te blijven maken van de horeca. Maar dan moet kwaliteit wel op peil blijven.

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker !!!

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk. Kip heerlijk mals. Kapsalon voortreffelijk. Bezorgtijd was precies zoals aangegeven.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, snel bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaak zo als altijd goed. Maar de pizzas waren niet echt warm meer. Zonde ervan

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima pizza, lekker gevuld en ruim genoeg om stukje voor morgen over te houden.

, 31-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker pizza's alleen de laatste keer de rucola erop vergeten maar daar smaakte hij niet minder om ;)

, 25-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorgen duurde heel erg lang, pizza’s kwamen pas een uur na geschatte bezoektijd. We hebben dus twee uur gewacht, in deze tijd wil ik ze er niet op beoordelen waarschijnlijk heel veel bestellingen? De pizza’s waren gelukkig nog warm maar de korst was taai. Ik had 2 dingen toegevoegd olijven en artisjok. Maar ik had geen artisjokken op de pizza jammer. Wanneer korst niet taai geweest was dan was t een lekkere pizza.

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekker en goede kwaliteit bezorging op aangegeven tijd

, 13-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lamachun viel van ellende uit elkaar.. Bestelling was ruim een half uur te laat

, 10-03-2020

Kwaliteit:

Rating

normaal altijd prima, deze x echter de spare ribs en de patat koud, jammer!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had een pizza met rucola besteld, maar toen ik hem kreeg zat er geen rucola op. Verder was die erg lekker!

, 21-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza en pasta laten bezorgen. s' middags online besteld en betaald. Bezorgtijd 18.00u aangegeven. Het kwam om 17.45u heel warm aan en het was heerlijk! Doen we zeker vaker! Echt een aanrader!

, 12-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Om 5 uur besteld 2 min. Te laat hi. Prima gedaan

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-12-2019

Kwaliteit:

Rating

, 20-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

had verkeerde eten gekregen

, 14-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling was een uur te laat. Kwam niet door de bezorging maar door de keuken. Kwart voor 6 besteld. Verwachte tijd tien voor 7 en uiteindelijk kwart voor 8 bezorgd . Spaghetti en tagliatelle besteld en alles met spaghetti geleverd. Kregen voor het lange wachten een sprite en een fanta. Werden 2 cola bezorgd . De smaak van het eten was goed maar de lol was er vanaf na een lange dag werken .

, 30-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Afspraak zou 18.00 uur bezorgd worden werd 19.00 uur niet ideaal met kleine kids pizza waren niet gesneden en pizza s waren koud en stukken waren aangebrand zwart

, 26-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekkere gevulde pizza eerste keer bestelt maar niet de laatste keer ook lasange was zeer goed goed eten dank

, 24-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten zou rond 10 over zeven bezorgd worden, bericht om 19.38 we zijn onderweg uiteindelijk werd om 20.05 het eten bezorgd en was toen ook al niet warm meer, bovendien was het erg waterig en slap geworden

, 15-11-2019

Kwaliteit:

Rating

, 15-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

alles goed

, 16-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima pizza's, rijkelijk belgd

, 14-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vlotte levering, beste pizza’s van Winschoten eo

, 10-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was goed, reden 3 sterren was dat we 2x lahmacun kop speciaal hadden besteld, maar alleen de kip erop zat zonder champignons, paprika en ui. Bestelling was snel, reden 3 sterren was dat ze er een uur eerder waren dan de verwachte levertijd via de mail. Dat kan beter op elkaar afgestemd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was wederom top

, 03-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Prima spareribs gehad

, 14-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had voor het eerst de lam schotel en hij was echt heerlijk

, 21-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was super!

, 18-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij vonden het erg lekker. De pizza's waren goed op temperatuur.

, 31-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk gegeten! veel en enorm lekker !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-08-2018

Kwaliteit:

Rating

eigenlijk heel goed maar op 1 pizza zaten 2 zwarte haren.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza's, spaghetti en calzone waren echt lekker! zeker weten een aanrader. Bezorger was ook nog eens ruim op tijd, echt top!

, 11-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle service en bezorging, perfect en goed belegde pizza!!

, 06-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza's goed van smaak en Keurig op tijd afgeleverd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Quality good (we would have liked a little more sauce). Volume okay and pizza bread and herb butter included was great. Reasonable price and quality. Delivery a little slow 1 hour.

, 27-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke, nog goed hete, pizza's en lekker vlot bezorgd door een zeer vriendelijke bezorger, ondanks de hitte. Top!

, 18-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes alles warm bezorgd, een vriendelijke bezorger! Heerlijk eten, warm en vers!

, 16-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

goede service, ook super broodjes met kruidenboter. eten was ook goed